Nosaltres

 
Som un club de gent jove que ens mou la passió per aquest esport i que la nostra major sastifacion és poder donar a conèixer i educar dins del Handbol.Por això el nostre principal objectiu són les categories base, creiem que una bona base és el futur d'un club.
Un dels nostres grans projectes és la promoció a les escoles, una promoció que ja hem realitzat en diverses escoles tant de Roses com de Castellon de empuries i que seguirem realitzant fins a poder mostrar a totes les escoles aquest esport.
 
El Club Handbol Empordà neix de la unió de dos clubs de l'Alt Empordà, el Club Handbol Esplais de Castelló d'Empúries i el Club Handbol Joventut Roses. 
Això dos clubs des de l'any 2010 tenien un acord de col · laboració per així poder fomentar molt millor aquest esport, després de diversos anys de col · laboració i de poder comprovar la bona sintonia que havia dues juntes van decidir fer un pas endavant i muntar el CLUB HANDBOL EMPORDÀ. 
Tot i que cada club econòmicament es gestiona cadascun pel seu costat, si hi ha diverses gestions que són comuns entre els dos, com pot ser, la gestió esportiva, les àreas socials, esdeveniments i tot el relacionat amb la part de competició.

 

                         

 

Historia del proyecto

 

¡¡¡¡ EN CONSTRUCION !!!!

Buscar en el sitio

© 2014 www.handbolemporda.es