Resultats i cròniques.

13.10.2015 07:02

CATEGORIA BENJAMÍ:

DESCANS

CATEGORIA ALEVÍ:

-Handbol Empordà Roses Masculí.

DESCANSA

-Handbol Emporda Roses Femení.

DESCANSA

CATEGORIA INFANTIL:

-HANDBOL EMPORDA ROSES GROC,PNEUMATICS ROSES.

HANDBOL EMPPORDA ROSES (38) - (12) H Banyoles Blanc

Bon partit del locals contra un rival amb tots els jugadors de primer any. Partit sencill que va servir per continuar pulint diferents aspectes del joc, tan en atac, defensa, contraatac i replegament. 
Bones sensacions en el partit, pero si es cert que l'actitud a la segona part va baixar mes del desitjable i es van produir errors en defensa i atac que s'haurien pogut evitar de fer-se millor les coses. 
Ara a continuar entrenant per quan ens enfrontem amb equips de la part alta de la taula poder-los plantar cara i lluitar per tenir un lloc en les primeres posicions

CATEGORIA CADET:

-HANDBOL EMPORDA ESPLAIS.
 

Hanbol SAFA Gavà (34) - (38) HANDBOL EMPORDA ROSES

Primera victòria com a visitants dels cadet del club empordanès contra un rival amb forca mobilitat de jugadors en atac que va obligar a l'equip a treballar durant tot el partit els canvias d'oponent i treballar amb estructures defensives diferents. 
Un cop adaptats al seu joc les accions ofensives dels locals van anar deixant de ser tan perilloses, pero la manca de concentració, tot i haver demostrat que fent be els canvis es resolien correctament, va permetre que els jugadors del SAFA continuessin treient profit d'aquestes situacions. I aquesta manca de concentració en el que s'ha de fer quan s'està en pista i un pel de manca de contundència en les accions d'1x1 in ajudes serien els únics aspectes negatius en defensa. 
Pel que fa a l'atac es van veure bones situacions de joc col·lectius amb gols de totes dels posicions tan d'extrema, primeres línies i pivots, fet que va millorant cada dia la nostra competivitat i bones sortides de contraatac en els moments que la nostre defensa millor va estar. En línies generals bon treball en atac, on els 38 reflectits en el marcador demostren, pero si es cert que es continuen perdent masses pilotes en accions sencilles de mals pases, recepcions, localització en llançament clars i alguna altre acció que amb bons entrenaments i estan mes dic entrats i intensos en el partit es pot millorar per propers partits. 
Bon partit en general pels empordanesos que han de continuar treballant per anar creixent dia a dia.

CATEGORIA JUVENIL:

-HANDBOL EMPORDA ESPLAIS.

23-41

No molt bon partit. Començament decent pero amb una rapida baixada de intensitat del equip Empordanés que estava provant una nova defensa, que no va arribar a funcionar del tot bé. El partit ja es va sentenciar en la primera part, tot i aixi es va tornar a provar la defensa al inici de la segona part, pero al no estar acostumats, no va donar molt bon resultats, molts errors tan en atac com en defensa que van fer que els locals guanyessin al equip Empordanés sense gaire esforç.

CATEGORIA SENIOR:

 

-HANDBOL EMPORDA ESPLAIS CONSTRUCIONS MONTERO.

Sant Marti Adrianenc C ( 46 ) -  ( 29 ) Handbol Esplais

Partit amb moltes moltes baixes per part de l'equip empordanes.
El partit va començar a favor del equip visitant gracies a les bones actuacions defensives juntament amb una porteria enxufada, pero degut a la falta de recanvis (2 jugadors de recanvi), l'equip visitant es va anar desgastant fisicament i va anar acabar la primera part amb un resultat de 22-19 a favor del Adrianenc.
A la repressa de la segona part l'equip local va optar per fer una doble mixta als dos laterals i deixant l'equip visitant amb molt poca aportacio ofensiva i aixo juntament amb un canvi de ritme del partit d'anar a correr va fer que agafes l'avantatge fins arribar al resultat final. 
Cal dir que l'equip castelloni va estar jugant amb 4 juvenils de primer any que encara els i queda molt de rodatge per jugar aquestes categories.

 

Volver

Buscar en el sitio

© 2014 www.handbolemporda.es