Hi va haver un dia que vaig comprendre que el meu únic enemic era jo mateix. Aquest dia va ser quan vaig començar a guanyar totes les batalles.

24.03.2014 17:54
 
Des del club posarem de nou en marxa la grada de animació, hem d'omplir el pavelló per això posarem en marxa diverses activitats, demanem a tots els jugadors de les categories base que assisteixin al partit amb el xandall del club i el xiulet que regal contra l'aula, que van fer que fins a l'equip contrari elogiés a la nostra aficion,Tambien tornarem a portar els tambors per muntar un bon rebombori i animar l'equip. En el descans del partit farem jocs i concursos per als més petits i als guanyadors se'ls obsequiarà amb regals i just en acabar el partit muntarem un pica pica per a tots els assistents on amb tot el vostre suport segur podrem celebrar el tan anhelat ascens.
No oblideu que en aquest partit també es faran les votacions per seguir triant l'MVP, la lluita està molt igualada depèn de les vostres votacions i recordeu que en l'últim partit de la temporada procedirem al sorteig d'un sopar al restaurant "CI" de Roses.

No podeu faltar us esperem.

 

 

Aquest proper dissabte és el gran dia, el dia on la victòria ha de ser l'únic objectiu, on no hi cap altre pensament que el de GUANYAR, GUANYAR i GUANYAR. 

Només depèn de nosaltres i de jugar amb l'avantatge de el jugador número 8 "nostra AFICIÓ"

 

Volver

Buscar en el sitio

© 2014 www.handbolemporda.es