Entrevista a J Estevez, entrenador de l'equip sènior Handbol Empordà Esplais, Construccions Montero.

11.02.2014 16:40
Després d'aconseguir mantenir l'equip en la segona pocision durant tota la primera volta. 
 

Com veus l'equip per afrontar aquesta segona volta? 

 
R: l'equip va començar bé la segona volta a nivell de resultats ja que portem tres victòries en tres partits. Ara hem de millorar una mica en el joc col · lectiu, sobretot en atac i recuperar alguns jugadors que estan tocats físicament. Si som capaços d'això, seguirem en una bona línia de resultats, segur.
 
 

Veu possible lluitar per l'ascens de categoria aquest any? 

 
R: si a tots ens haguessin dit que estaríem en aquesta posició i amb aquests punts a principi d'any, ho haguéssim signat. El que passa és que no ens podem relaxar i anar partit a partit i que els rivals es juguen molt en cada partit a causa del ajustat que està la lliga. Ara tenim un parell de partits difícils, però els altres equips també juguen entre ells i perdran punts. L'ascens ens ho hem de guanyar a la pista en cada minut de cada partit.
 
 

En què es pot millorar el joc de l'equip? 

 
R: en tot o en gairebé tot. Però no podem oblidar la categoria en la qual estem. A nivell col · lectiu d'atac, crec que som l'equip que més variants tàctiques té. Però quan ens falla el joc col · lectiu, vam patir molt. En defensa hem de ser una mica més contundents i controlar una mica millor els atacs dels contraris. A nivell individual, crec que els jugadors, majoritàriament han millorat tant tàctica com tècnicament des pretemporada fins ara. Així i tot el marge de millora de l'equip en general i de cada jugador en particular és enorme. Seguirem treballant per aconseguir-ho.
 
 
Malgrat les victòries ha hagut partits en què hem vist l'equip passar dificultats en defensa.

Creus que la pressió d'estar hi ha a dalt pot estar passant factura? 

O és un tema de relaxació o actitud?

 
R: l'equip no hauria de tenir pressió per res i no crec que la tingui. A principi de temporada defensàvem 3:2:1 i el ritme de joc era molt alt, amb el que era normal que encajásemos molts gols. Ara hem baixat a 6:0 i el ritme també va baixar, en comptes de que ens ataquessin 60 vegades, ara ho fan 50. De tota manera, deixant de banda aquests aspectes, crec que defensar és actitud. I si els nostres jugadors surten al camp amb una bona actitud defensiva, tindrem més probabilitats de guanyar el partit.
 
 
Y por ultimo:
 
 

Com veus el suport que l'equip està rebent en els partits de casa?

 
R: l'afició és el nostre vuitè jugador. En molts partits van ser els que ens van donar aquest empenta per poder tirar el partit endavant. Tots els partits de casa tenim moltíssima gent animant i això es nota. Gràcies al treball de Edu, estan venint molts nens amb els seus pares, i estan repetint, que és el millor. Crec, i de veritat que no ho dic per ser l'entrenador d'aquí, que tenim la millor afició de tota la lliga.
 
 
 
 
 

                               ¡¡¡¡ GRÀCIES PER TOT MISTER I MOLTA SORT !!!!

 
Volver

Buscar en el sitio

© 2014 www.handbolemporda.es